AVDO (ŠEĆO) KREŠTALICA

Objavljeno na 9. Jula 2015.
 scan0039 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
AVDO (ŠEĆO) KREŠTALICA
  Preselio na Ahiret u srijedu, 08. 07. 2015. godine u 79. godini. Dženaza će se obaviti u NEDJELJU, 12. 07. 2015. godine u 13:30 sati na mezarju RIJEKE – HAN PIJESAK.

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Hašida, sinovi Nedžad i Dževad, snahe Mensura i Besima, unuke Mahira, Merisa, Fatima, Amina i praunučad Amer i Amra, braća Zulfo i Munib, sestre Naza i Muniba, amidžići Hivzija i Tufo, amidžične Kadira, Nurka i Esma, snahe Muša, Mina i Behija, bratić i bratične, sestrići i sestrične, te porodice: Kreštalica, Cocalić, Čolić, Imamović, Hećo, Mehić, Nuhanović, Žigić, Dizdarević, Tabaković, Čavkušić, Husić, Dudojević, Kurspahić, Agić, Torlak, Jusupović, Hodžić, Hasanović, Podžić, Subašić, Verem, Avdić, Bogilović, Ibišević, Čavčić, Briga, Mulaosmanović, Šehović, Otajagić, Omanović, Gušić, Paraganlija, Huseinović, Hatunić, Sejfić, Krluč, Mišut, Murtić, Herac, Kos, Salić, Softić, Pirić, Zulfić, Sućeska, Devedžija, Velić, Omerspahić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.
Kuća žalosti: ul. MIHALJEVSKA 38.Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen: – ispred kuće žalosti sa polaskom u 9:00 sati sa zaustavljanjem na usputnim autobuskim stajalištima: Briješće, Stup, Vijećnica i ispred MZ „Sokolje“ sa polaskom u 9:00 sati, sa zaustavljanjem na autobuskim stajalištima Vogošća, K. Glava i Vijećnica.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH