ESMA (RAGIB) ZAGORICA rođ. MAŠIĆ

Objavljeno na 12. Avgusta 2015.
 scan0042 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
ESMA (RAGIB) ZAGORICA rođ. MAŠIĆ
  Preselila na Ahiret 02. 08. 2015. godine u 80. godini. Dženaza će se obaviti u ČETVRTAK, 13. 08. 2015. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.

 

O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Asim, Sejfo i Esad, kćeri Mujesira i Zibija, zetovi Ševkija i Mujo, snahe Hafiza, Mirsada, Amela, Senija, Ramiza i Mina, unučad Vahidin, Džemal, Nedim, Nazif, Amra, Azemina, Emina, Esma i Lejla, brat Suljo Mašić sa porodicom, sestra Fehima Ramić sa porodicom, bratići Azur i Muhidin, bratične Azra i Mahira, sestrić Zulfo i sestrične Zineta i Zilha, djeverić Mujo i djeverične Suvada i Vahida, te porodice: Zagorica, Mašić, Osmanović, Bukva, Ibišević, Solak, Sporišević, Kadrić, Oprašić, Šatrović, Ćurevac, Halilović, Rizvanović, Tiro, Pršeš, Šljivnjak, Džebo, Korman, Hodžić, Čardaković, Demirović, Sejfić, Heljić, Vrabac, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen: sa autobuskog stajališta Dobroševići sa polaskom u 13:00 sati sa usputnim zaustavljanjem na stajalištima: Bojnik i Stup i iz mjesta Stoborani – Han Pijesak, sa polaskom u 10:30 sati.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH