hadži ESAD (ŠAĆIR) ZUKO

Objavljeno na 18. Jula 2015.
 scan0080 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
hadži ESAD (ŠAĆIR) ZUKO
  Preselio na Ahiret u subotu, 18. 07. 2015. godine u 61. godini. Dženaza će se obaviti u PONEDJELJAK, 20. 07. 2015. godine u 14:00 sati na mezarju VLAKOVO (ALEJA VETERANA).

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Fadila, sinovi Ismir i Ermin, snahe Emina i Nataša, unučad Bilal, Dalila, Bakir, Asja i Amar, braća hadži Mujo i Ekrem, punica Sida, šura Sejo sa suprugom Zinkom i djecom, snahe Hasija, Ćamija, Rifa i Sejka, bratići Fahrudin, Mehemed, Muhidin, Elmedin, Irfan i Elvir, bratične Elmedina i Mera, šurnjava Šefika sa porodicim, te porodice: Zuko, Ramić, Čančar, Selimbegović, Čubara, Ćato, Čamdžić, Pindžo, Ćućilović, Burko, Kuko, Kapo, Čakar, Selava, Memišević, Murtić, Cero, Šetkić, Demir, Brgulja, Ustamujić, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 14:00 sati, GORNJI VELEŠIĆI do 99. Jasini će se proučiti istog dana poslije akšam namaza u džamiji G. Velešići.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen sa autobuske okretaljke G. Velešići sa polaskom u 13:00 sati, sa zaustavljanjem na autobuskim stajalištima: Pofalići, RTV dom, Stup i Nedžarići.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH