hadži KASIM ef. (Zulfo) HODŽIĆ

Objavljeno na 20. Aprila 2015.
 scan0076 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
hadži KASIM ef. (Zulfo) HODŽIĆ
  Preselio na Ahiret u nedjelju, 19. 04. 2015. godine u 75. godini. Prva dženaza će se klanjati u utorak, 21. 04. 2015. godine ispred centralne džamije u Hrasnici poslije podne namaza, a druga dženaza i ukop će se obaviti poslije ikindije namaza (17:30 sati) na mezarju RAVNE BAKIJE.

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga hadži Razija, sinovi Dževad i Elmedin, kćerka Mediha, snahe Aida, Enisa, Fatima i Ehlimana, unučad Dželaludin, Ruhulah, Hamza, Hanan, Davud, Adaleta, Lamija, Merjem i Ajla, praunučad, zet Samedin, brat Nurif, bratići i bratična, sestrići i sestrične, šura Huso, svastike Behara i Bahrija, te porodice: Hodžić, Žunić, Jusufbegović, Abadžić, Alić, Čeliković, Abaspahić, Kadić, Džuho, Borovac, Alibegović, Kadrić, Smajić, Hamzić, Kurtić, Karšić, Gušić, Bajraktarević, Šljivnjak, Omeragić, Šehić, Dervišević, Maslo, Bećirović, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti i hatma dova pokloniti istog dana u 17:30 sati u džamiji „Bulbulistan“ – Briješće. Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred: – centralne džamije u Hrasnici i sa autobuske okretaljke Buća Potok, sa polaskom u 16:30 sati.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH