hadži MEJREMA hanuma (ŠABAN) ZORNIĆ rođ. IDRIZOVIĆ

Objavljeno na 20. Jula 2015.
 scan0096 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
hadži MEJREMA hanuma (ŠABAN) ZORNIĆ rođ. IDRIZOVIĆ
  Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 20. 07. 2015. godine u 81. godini. Dženaza će se obaviti u UTORAK, 21. 07. 2015. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I

kćerka Džemila, sinovi Jusuf, Nazif i Muhamedali, zet Faruk, snahe Amira, Šemsa i Sabina, unuci Aladin, Adi i Adel, unuke Aldina, Ajla, Adna, Aida, Adela, Anesa i Amina, braća Ćamil, Habib, Hasim, Kasim i Osman sa porodicama, snahe Fatima i Emina sa porodicama, djeverovi Rašid i Rahman sa porodicama, jetrva Bajra sa porodicom, te porodice: Zornić, Idrizović, Baltić, Halilović, Lekić, Musić, Kurtović, Čukojević, Majstorić, Bihorac, Papić, Baždar, Turković, Pašović, Hadžić, Kolić, Bajrović, Lakota, Kurtanović, Muhović, Vrabac, Prašević, Katica, Tarić, Rožajac, Šaljić, Ibrović, Hasanović, Bejtović, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u kući merhume u 14:00 sati, ul. HAMIDA BEŠIREVIĆA 90.Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen iz „Naselja sunca – Pionirska dolina, sa polaskom u 13:00 sati.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH