HURIJA (AVDIJA) SEJFIĆ rođ. MURTIĆ

Objavljeno na 14. Jula 2015.
 scan0063 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
HURIJA (AVDIJA) SEJFIĆ rođ. MURTIĆ
Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 13. 07. 2015. godine u 83. godini. Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 15. 07. 2015. godine u 13:30 sati na mezarju STOBORANI – HAN PIJESAK.

O Ž A L O Š Ć E N I

sin Muhamed, snaha Hajrija, kćerke Mulija, Munevera, Sevda, Sejda i Senada, brat Meša, sestra Hanka, snaha Behka, zetovi Bego, Ibro, Eldar i Amir, unučad i praunučad, djever Sulejman, jetrve Fatima i Rasema sa porodicama, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice: Sejfić, Murtić, Dautović, Gušić, Zimić, Durmišević, Sućeska, Hodžić, Ramić, Guhdija, Žiga, Mališević, Heljić, Šošić, Čardaković, Nuhanović, Džebo, Devedžija, Bičo, Sadiković, Ćerimović, Odžaković, Zagorica, Andelija, Mišut, Sarajčić, Saračević, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.
Tevhid će se proučiti istog dana poslije podne namaza (13:30 sati) u džamiji Sokolje (ul. Numan paše Ćuprilića 37). Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred MZ „Sokolje“ sa polaskom u 9:00 sati, sa zaustavljanjem na usputnim autobuskim stajalištima Stup i Vijećnica.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH