KADIRA (OMER) ĆOSOVIĆ rođ.ĆATOVIĆ

Objavljeno na 21. Aprila 2015.
 scan0083 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
KADIRA (OMER) ĆOSOVIĆ rođ.ĆATOVIĆ
  Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 20. 04. 2015. godine u 84. godini. Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 22. 04. 2015. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I

suprug Rahmo, sestrične Hafiza, Iza, Džemila i Kimeta, zetovi Ifet, Mujo i Senad, unuci Sead, Adis, Sedad, Emir, Haris, Seldin, unuke Selma i Nejra, praunuk Arman, snahe Arnela, Selma i Almina, bratična Ševala sa porodicom, bratići Hajro, Nusret, Safet, Suljo, Munever, Mustafa, Mehmed, Ibrahim, Omer i Muhamed sa porodicama, zaova Džehva sa porodicom, dajdžići Uzeir i Refik sa porodicama, amidžići i amidžične, tetkići i tetkične, te porodice: Ćosović, Ćatović, Mujezinović, Srna, Ramović, Kapidžija, Ferizović, Ađulović, Džanko, Komić, Valjevčić, Manko, Peljto, Kosovac, Pecikoza, Pita, Mešanović, Zejnilović, Helać, Mešević, Skenderagić, Skorupan, Čeljo, Čaprljan, Titorić, Cviko, Oglečevac, Hasović, Šatrović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.
Tevhid će se proučiti istog dana u kući merhume u 14:00 sati, ul. SMAILA ŠIKALA 175, BOLJAKOV POTOK. Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred džamije Boljakov Potok sa polaskom u 13:15 sati, sa zaustavljanjem na usputnim auobuskim stajalištima.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH