MEHMEDALIJA – ALJO (ZULFO) ŠATROVIĆ iz Rogatice

Objavljeno na 7. Juna 2015.
 scan0030 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
MEHMEDALIJA – ALJO (ZULFO) ŠATROVIĆiz Rogatice
  Preselio na Ahiret u petak, 05. 06. 2015. godine u 64. godini. Dženaza će se obaviti u PONEDJELJAK, 08. 06. 2015. godine u 17:00 sati na mezarju GRLIČIĆA BRDO.

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Hidajeta – Hida, sinovi Zulfo i Vahidin, unuka Asja, sestre Fatima i Ramiza, snahe Sabaheta, Elma i Vildana, bratići Dženan i Dženeta, sestrići Haris, Ermin i Edib, sestrične Amela, Anisa i Enisa, zetovi Adil i Nusret, šurevi Vehid i Fuad sa porodicama, Nijeta sa porodicom, tetke Veska i Nezira sa porodicama, strina Šahmana sa djecom, amidžične Jasna i Zekija sa porodicama, tetići i tetične, te porodice: Šatrović, Hadžihasanović, Grabovica, Gazija, Kustura, Durmišević, Torlak, Panjeta, Kadrić, Halilović, Harbinja, Hadžić, Mašić, Handrka, Bučo, Čengić, Brgulja, Hrustemović, Đulbić, Kulovac, Hodžić, Bostandžić, Isaković, Katica, Škobalj, Oprašić, Beširević, Alajbegović, Imamović, Čolaković, Smajić, Suljagić, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 17:00 sati, GORNJI VELEŠIĆI do 99.Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen sa autobuskog stajališta Gornji Velešići – M. zajednica sa polaskom u 16:00 sati, sa zaustavljanjem kod taxi štanda Velešići.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH