MUHAMED (MURADIF) DRAKOVAC

Objavljeno na 15. Avgusta 2015.
 scan0052 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
MUHAMED (MURADIF) DRAKOVAC
  Preselio na Ahiret u petak, 14. 08. 2015. godine u 54. godini. Dženaza će se obaviti u NEDJELJU, 16. 08. 2015. godine u 16:00 sati na mezarju Kamenica – Prača.

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Sadeta, braća Remzija i Edin, snahe Sevleta, Indira i Slađana, bratić Muamer i bratične, tetići i tetične, amidžići i amidžične, dajdžići i dajdžična, tetke Zlatka Hodžić i Bulka Bešlić sa porodicama, šura Atif Kurtić sa porodicom, šurnjave Hajrija i Rabija sa porodicama, te porodice: Drakovac, Kurtić, Klino, Huseinović, Adilović, Ramović, Hodžić, Bešlić, Aganović, Drugovac, Brdarić, Tatlić, Bašić, Škamo, Mršo, Omerović, Hubijar, Hrustan, Bajramović, Guta, Cviko, Ćurovac, Kljuno, Tucak, Alić, Kapo, Kepeš, Prutina, Žigo, Hukara, Baručija, Ovčina, Penava, Pintol, Kajanija, Helja, Čančar, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 16:00 sati, ul. OMERA KOVAČA ČIKMA 58, BUĆA POTOK. Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred restorana „Eki“ – Buća Potok sa polaskom u 14:00 sati, sa zaustavljanjem na Vijećnici.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH