MUNIBA (HAMID) HADŽIMURATOVIĆ rođ. KURTOVIĆ

Objavljeno na 3. Aprila 2018.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
  MUNIBA (HAMID) HADŽIMURATOVIĆ rođ. KURTOVIĆ
 

 

Preselila na Ahiret u četvrtak, 29.03.2018. godine u 83. godini.

Dženaza će se obaviti u NEDJELJU, 08.04.2018. godine poslije Podne namaza u 13:15 sati  na mjesnom mezarju u Jeleču – Foča.

O Ž A L O Š Ć E N I

sin Mustafa, kćerke Mevlida, Munira, Sevlija i Sabiha, zet Esad, snahe Tifa i Alma, sestre Ziza i Vezira, jetrva Sejda, unučad Huso, Meliha, Alen, Adis, Lejla, Medina, Almedin, Asim i Minela, praunučad Eldar, Elma, Alina, Eva i Demir, djeverić Ibrahim sa porodicom, djeverična Ferida sa porodicom, Senada sa porodicom i Mediha, bratići Kemal i Esad sa porodicama, bratična Kemala sa porodicom, sestrići Hajrudin, Šemso, Kemal i Džemal sa porodicama, sestrične Šemsa, Safeta, Hajra, Safeta, Adila sa porodicama i Hamijeta, te porodice: Hadžimuratović, Kurtović, Omeragić, Zametica, Nikšić, Merdan, Kudić, Dudaković, Suljević, Palalija, Tuzlak, Džinić, Kunduklija, Smajović, Hasanbegović, Zorlak, Hodžić, Balaš, Čorbo, Bektović, Šalaka, Mujezinović, Šabeta, Sarač, Ušto, Lončarić, Bećirević, Hasković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
 Tevhid će se proučiti istog dana u džamiji Jeleč u 13:15 sati.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen sa polaskom terminal Ilidža u 10:00 sati, sa stajanjem Nedžarići-Dobrinja i Trnovo.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH