NURA (MEŠA) DŽAFERAGIĆ rođ. OČUZ

Objavljeno na 5. Maja 2015.
 scan0019 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
NURA (MEŠA) DŽAFERAGIĆ rođ. OČUZ
  Preselila na Ahiret u utorak, 05. 05. 2015. godine u 87. godini. Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 06. 05. 2015. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I

suprug Avdo, sin Arif – Brko, kćerke Masija i Advija, snaha Aiša, brat Očuz Meho sa porodicom, sestre Masija i Sevda Aruković sa porodicama, unuci Admir, Anis – Cile, Mirsad, Velija i unuke Adela Hodžić sa porodicom, Mirsada Dučić sa porodicom, Habiba Đonko sa porodicom, Sanela Đono sa porodicom, Selveta Grabovica sa porodicom, Nerma Sprečo sa porodicom, Irma Grebović sa porodicom, zetovi Omer Čaušević, Fadil Dedić i Taib Salispahić, Medina Duraković sa porodicom, Zlata Kečo sa porodicom, Dračo Dika sa porodicom, Šefika Šarif sa porodicom, Merima sa porodicom, Jadranka sa porodicom, Munevera sa porodicom, Sena sa porodicom, Sabina sa porodicom,bratići, bratične, sestrići, tetići, tetične, amidžići, amidžične, te porodice: Džaferagić, Očuz, Kerla, Bajarktarević, Aruković, Hodžić, Čaušević, Dedić, Softić, Dračo, Šarif, Salispahić, Dučić, Đonko, Đono, Grabovica, Grebović, Sprečo, Krečo, Zukić, Selimović, Grbo, Durak, Žunić, Ahmetspahić, Bečić, Karić, Selmanović, Hadžibulić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije
Tevhid će se proučiti istog u 14:00 sati u džamiji Pafalići (ul. Zahira Panjete kod Plavog granapa).Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred MZ „Pofalići II“ sa polaskom u 13:15 sati, sa zaustavljanjem na stajalištima: Plavi granap, Fabrika duhana Sarajevo, Čengić Vila i Alipašin most – dalekovodi.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH