SAFET (ALIJA) MILIŠIĆ

Objavljeno na 21. Decembra 2015.
 

 

scan0073

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
SAFET (ALIJA) MILIŠIĆ
 

 

Preselio na Ahiret u ponedjeljak, 21. 12. 2015. godine u 69. godini.

Dženaza će se klanjati u UTORAK, 22. 12. 2015. godine poslije podne namaza ispred gradske džamije Hadžići, a ukop će se obaviti poslije ikindije namaza na mezarju MILIŠIĆI – TRNOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga hadži Mejra, sinovi Mirsad, Halil i Memfad, snahe Senada, Nermina i Ehlimana, unučad Naida, Amina, Nedim, Mehmed, Emina i Adna, brat Nusret, snaha Pašana, bratići Adnan i Almir, sestre Behka i Šerifa, sestrići Zijo, Adil, Omer, Adem i sestrične Saliha i Vasvija sa porodicama, tetka Kada sa porodicom, šura Ćamil Trešnjo, svastike hadži Emina, Hiba, Ćamila i Sabaheta, amidžići Džemo, Salko, Nusret, Salko, Jusuf, Mehmed, Dervo i Mujo, amidžične Merka, Hata, Esma, Aiša, Fatima i Medina, te porodice: Milišić, Vatrić, Trešnjo, Masleša, Hasanbegović, Kadrić, Čomor, Džihan, Velić, Krajina, Pandža, Elezović, Fehrić, Bandić, Fatić, Duvnjak, Kadić, Džambas, Bajrić, Fazlić, Aljović, Hujić, Nezirević, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Jasini će se proučiti istog dana u kući rahmetlije poslije akšam namaza, ul. BREZOVAČKA 79, HADŽIĆI.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred društvenog doma Hrasnica sa polaskom u 11:00 sati, sa zaustavljanjem na terminalu Ilidža i u Hadžićima.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH