SAFIJA (SAFET) HATIBOVIĆ rođ. AHMETHODŽIĆ

Objavljeno na 29. Aprila 2015.
 scan0119 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
SAFIJA (SAFET) HATIBOVIĆ rođ. AHMETHODŽIĆ
  Preselila na Ahiret u srijedu, 29. 04. 2015. godine u 53. godini. Dženaza će se obaviti u ČETVRTAK, 30. 04. 2015. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I

suprug Mustafa, sin Adis, kćerka Adisa, snaha Adisa, unuka Berna, braća Salih, Šaćir, Ismet, Mehmed i Džemal i sestra Senija sa porodicama, jetrva Senada, snahe Mina i Hašija sa porodicama, svekrva Murtija, djever Hakija i zaova Ramiza sa porodicama, prijatelj Bajro sa porodicom, te porodice: Hatibović, Ahmethodžić, Šljivo, Kajmović, Vilić, Pudilović, Imamović, Haseta, Panjeta, Hanić, Hadžić, Kreho, Hamzić, Mrndžić, Subašić, Đuliman, Demirović, Divović, Arapović, Sabljica, Torlak, Oručević, Hasanović, Kadrić, Radonja, Bašalija, Kolja, Kurtović, Kuldija, Milić, Kuhinja, Dandin, Zuko, Šito, Krupalija, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.
Tevhid će se proučiti istog dana u 14:00 sati u džamiji „Šehadet“ – Švrakino selo – Mojmilo. Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred Doma kulture „Švrakino selo“, sa polaskom u 13:15 sati.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH