SARIJA (AGO) ZUKANOVIĆ

Objavljeno na 8. Maja 2015.
 scan0026 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
SARIJA (AGO) ZUKANOVIĆ
  Preselio na Ahiret u četvrtak, 07. 05. 2015. godine u 65. godini.Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 09. 05. 2015. godine u 15:00 sati na mezarju BOROVSKO – ROGATICA.

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Fatima, sinovi Safet i Samir, kći Samira, snahe Fikreta i Irma, unuk El Tarik, unuke Amina, Medina i Tajra, brat Hasan i snaha Kasema sa porodicom, sestra Bahra sa porodicom, sestra Naza i zet Ibrahim sa porodicom, amidža Ramiz sa porodicom, dajdža Abid sa porodicom, dajdžinice sa porodicama, tetke Biba i Samija sa porodicama, šura, svastike, amidžići, dajdžići, tetići, prijatelji Hilmo i Kasim sa porodicama, te porodice: Zukanović, Halimanović, Čongo, Pašić, Smajić, Ibrović, Muharemović, Duraković, Kapo, Bećirović, Milić, Ćutuk, Hećo, Hodžić, Vatreš, Tabaković, Somun, Mekić, Rašidović, Ibišević, Memić, Pipić, Šabanović, Velić, Karić, Spahić, Mujezinović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.
Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred preduzeća „Zrak“ – Buća Potok sa polaskom u 12:30 sati, sa zaustavljanjem na Vijećnici.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH