ŠEĆO – TAIB (JUSUF) ĆATO

Objavljeno na 28. Maja 2015.
 scan0087 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
ŠEĆO – TAIB (JUSUF) ĆATO
  Preselio na Ahiret 21. 05. 2015. godine u Beču, u 67. godini. Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 30. 05. 2015. godine u 14:00 sati na mezarju BISTRIČKI PUT – RAKOVICA.

O Ž A L O Š Ć E N I

majka Emina, supruga Šaha, kćerke Amra, Amira i Amela, braća Fadil i Adil sa djecom i unučadima, sestre Taiba, Muniba i Nezira sa djecom i umučadima, unuci Elmedin, Aiman i unuke Alma, Elma i Jasmina i praunuk Damijan, zetovi Velija, Dževad, Svetozar, Abdulah i Selvir, snahe Samija i Fatima, šurak Jusuf, svastike Reda, Advija i Behka sa djecom i unučadima, badženozi Rade i Suvad, te porodice: Ćato, Džihanić, Šabanović, Džihić, Miletić, Mehanović, Klačar, Omerović, Hasečić, Muharemović, Mutapčić, Oglečevac, Mustafić, Zuko, Abaz, Peljto, Tadić, Serhatlić, Kadrić, Karović, Mujezinović, Adžamija, Selak, Nogo, Bostan, Uzunović, te ostala mnogobrojna porodica, prijatelji, poznanici i komšije.
Tevhid će se proučiti istog dana u 14:00 sati u džamiji Rakovica. Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred restorana „Eki“- Buća Potok sa polaskom u 13:00 sati, sa zaustavljanjem na usputnim stajalištima: rampa, Boljakov Potok, Briješće, Stup i Blažuj.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH