ZINETA (OSMAN) OMERAGIĆ rođ. ZORLAK

Objavljeno na 26. Septembra 2015.
 scan0109 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
ZINETA (OSMAN) OMERAGIĆ rođ. ZORLAK
  Preselila na Ahiret u petak, 25. 09. 2015. godine u 63. godini. Dženaza će se obaviti u PONEDJELJAK, 28. 09. 2015. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.

O Ž A L O Š Ć E N I

suprug hadži Abdurahman, sinovi Sakib i Adis, kćerka Samira, unučad Belmin, Amin, Faris i Adel, zet Nijaz, snahe Elvedina i Nizama, brat Salko sa porodicom, sestre Latifa, Šerifa, Rabija, Šahza i Murija sa porodicama, dajdža Rašid sa porodicom, djeverovi Galib, Nezim i Sulejman sa porodicama, zaove Ramiza, Sada, Almasa i Sulejmana sa porodicama, muallima Zehra Mešanović sa porodicom, prijateljice iz džamije – učači Kur’ ana, te porodice: Omeragić, Zorlak, Paldum, Alihodžić, Mujkanović, Čakarić, Zec, Čeljo, Durić, Vatreš, Šabanović, Bičo, Heldov, Ćutahija, Matović, Bahtanović, Bujak, Husović, Mušanović, Balbozan, Bogučanin, Pašić, Subašić, Zametica, Sarvan, Karčić, Balić, Heljić, Sejfić, Kustura, Čimpo, Đedović, Kasapović, Višća, Poljak, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.
Tevhid će se proučiti istog dana u 14:00 sati u džamiji Zabrđe. Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred džamije Zabrđe, sa polaskom u 13:15 sati.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH