Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
ADIL (DŽAFER) HAJRIĆ
Preselio na Ahiret u ponedjeljak, 29.06.2020. godine u 81. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 04.07.2020. godine u 14:00 sati na mezarju VRATAR – ŽEPA.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Munevea, sin Vehid, kćerke Zehra i Vehada, brat Fadil, sestre Rabija i Vezira, snahe Safija i Alison, zetovi Smajo i Nedžad, unučadi Seudin, Haris, Amna, Aidin, Zaid, Dževad, bratična i bratić, sestrići, sestrične, te porodice: Hajrić, Kurtić, Podžić, Kulovac, Vatreš, Šahat, Milić, Bajić, Durmišević, Karga, Heljić, Begić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Prijevoz obezbijeđen sa polaskom u 10:00 sati ispred Mjesne Zajednice Sokolje, sa usputnim zaustavljanjem Briješće, Stup, Otoka i Vijećnica.

 

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više