Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
ALIJA (ALIJA) MIŠUT rođ. HEĆO
Preselila na Ahiret u utorak, 28.07.2020. godine u 69. godini.

 

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 29.07.2020. godine u 17:00 sati na mezarju MIČIVODE-SOKOLAC.

 


O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Elvir i Sarija, snahe Zirafeta i Emel, unučad Selin, Elma, Edo i Sajo, braća Mehmedalija i Sejdalija, sestra Hatidža, zaova Mevlida, jetrva Esma sa porodicom, bratići bratične, sestrići, te porodice: Mišut, Hećo, Gušić, Kadrić, Alihodžić, Pezo, Halilović, Džindo, Homarac. Ćesko, Murtić, Andelić, Alispahić, Bajrić, Grabovica, Korman, Durak, Arnautović, Saračević, Smajić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen u 14:00 sati na Autobuskom stajalištu u ulici Kasima Hadžića, sa stajanjem na Vijećnici.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više