Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
AMMAR (KEMAL) KAPIDŽIĆ
Preselio na Ahiret u subotu, 08.06.2019. godine u 27. godini.

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 11.06.2019. godine poslije Ikindije namaza u 17:00 sati ispred Centralne džamije u Sokolović Koloniji, a ukop će se obaviti na mezarju KOVAČI-HRASNICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

otac Kemal, majka Meliha, djevojka Neira, brat Nedim sa djevojkom Zlatom, dedo Mujo, daidža Meho sa porodicom, amidže Avdo i Nijaz sa porodicama, tetke Almasa, Azra i Jasna sa porodicama, rođaci i rodice, te porodice: Kapidžić, Sokolović, Muminović, Mutilović, Huseinbegović, Osmanagić, Rujanac, Salihović, Turajlić, Habibija, Kurbegović, kao i ostala rodbina i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u 17:00 sati u kući rahmetlije u ulici Francuske revolucije br. 14.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više