Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
AZIZ (RASIM) IBRIŠIMOVIĆ
Preselio na Ahiret u nedjelju, 17.05.2020. godine u 67. godini.

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 19.05.2020. godine poslije ikindije namaza (17:00 sati) u haremu džamije SVRAKE, a ukop će se izvršiti na mezarju BOROVI-SVRAKE.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Namira, sin Merzin, kćeri Merzina, Sifa, snaha Emira, zetovi Sabir, Rasim, sestra Ziza, tetka Ramiza, šure Ramiz i Saud sa porodicama, unučad Nedžla, Nedim, Alen, Anisa, Fatima, te porodice: Ibrišimović, Mušanović, Nevesinjnac, Subašić, Likić, Smailbgović, Islamović, Begić, Neimarlija, Omerović, Kevrić, Mehmedović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
 

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više