Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
DERVIŠA (HASAN) DRNDA rođ. DURMIŠEVIĆ
Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 07.10.2019. godine u 87. godini.

Dženaza će se obaviti u ČETVRTAK, 10.10.2019. godine u 14:00 sati na mezarju STARČIĆI – ROGATICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

kćerke Fatima, Sabina, Muniba i Merima, zetovi Mujo, Vahid, Muhamed i Halil, unučad Adis, Sedina, Edisa, Muamer, Alma, Anel, Samir i Almira sa porodicama, sestra Hajra, djever Mujo, jetrve Paša i Rahima sa porodicama, bratići, bratične i sestrične sa porodicama, te porodice: Drnda, Durmišević, Džananović, Hodžić, Džanko, Osmanović, Tiro, Smajić, Ćubro, Drkenda, Hurko, Konaković, Zulfić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u kući merhume u 14:00 sati, ul. VELEŠIĆI 146.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred Saobraćajne škole sa polaskom u 11:00 sati, sa stajanjem kod Muzeja i Vijećnice.


RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više