Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
DIKA (NUHAN) ŠEHOVIĆ rođ. HUBIJAR
Preselila na Ahiret u subotu, 05.10.2019. godine u 81. godini.

Dženaza će se obaviti u PONEDJELJAK, 07.10.2019. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.


O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Ismet i Muradif, kćerka Remza, snahe Ifeta, Suvada, Jasmina, Sabrina, Nermina, unučad Ismir, Irnes, Muhamed, Fatima, Elma, Selma, Jasmina, Hamid, praunučad Berina, Sara, Asija, Ermin, Emina, Nedžma, Davud, djever Nuhan i jetrva Pemba sa porodicom, zaova Zlatka sa porodicom, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, te porodice: Šehović, Hubijar, Smječanin, Šorlija, Dudo, Karić, Kelemiš, Ećo, Vrabac, Gušo, Vražalica, Karadžić, Baručija, Alić, Aljukić, Gagula, Hodžić, Sačić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen sa autobuske okretaljke Buća Potok sa polaskom u 13:00 sati, sa usputnim stajanjem na Otoci.

Kuća žalosti: ul. POTUR ŠAHIDIJINA 23.


RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više