Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
EDHEM (IBRO) KARAČIĆ
Preselio na Ahiret u utorak, 09.07.2019. godine u 81. godini.

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 10.07.2019. godine u 17:00 sati na mezarju RAKITNICA-TRNOVO.


 

O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Hanka, kćerke Izeta, Ismeta i Ifeta, brat Ejub, unučad Muamer, Merim, Muamera, Mirnes i Hamdija, zetovi Rešad, Nezib i Dževad, bratiči Admir i Ibrahim, bratične Rifa, Fatima, Zlatka, Hajra i Amra, šura Rasim, snahe Sena i Safija, sestrići i sestrične, te porodice: Karačić, Bibić, Hadžić, Imamović, Krupalija, Hodžić, Velić, Pindžo, Dokara, Eskija, Pločo, Kadić, Đozo, Panjeta, Holjan, Dževlan, Zagorac, Jašarević, Obradović, Ahmethožić, Sabljica, Kukan, Brutus, Oruč, Melez, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije.


Tevhid će se proučiti istog dana poslije Ikindije namaza u 17:00 sati u džamiji Bojnik


Prijevoz do mezarja i nazad obezbjeđen u 15:00 sati ispred Istiqlal džamije na Otoci,                                     sa zaustavljanjem na Autobuskom terminalu Ilidža i Hrasnica.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više