Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
EMAN (IRNES) DIVOVIĆ
 Preselio na Ahiret u ponedjeljak, 30.09.2019. godine u prvoj godini.

Dženaza će se obaviti u ČETVRTAK, 03.10.2019. godine poslije Ikindije namaza u 16:00 sati na mezarju VILOVAC-TARČIN.


O Ž A L O Š Ć E N I

otac Irnes, nana Senada, dedo Hasib, tetke Munira, Ševka i Senka, amidža Ferid i daidža Omer sa suprugama, tetak Admir-Ado, tetići Admir i Adnan sa suprugom Emrom, tetične Indira i Edita, rođak Edin i rodice Lamija, Lejla i Nejra, prijatelj Midhat Masleša, te porodice: Divović, Serdarević, Kalember, Husejnagić, Bejtić, Hodžić, Fatić, Mujić, Ibrica, Jakupović, Topalović, Čaušević, Gagula, Lepir, Žiga, Tabak, Grcić, Muraja, Puščulović, Muminović, Masleša, Peksin kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više