Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
EMIN (JAKUB) DURAKOVIĆ
Preselio na Ahiret u utorak, 06.08.2019. godine u 68. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 10.08.2019. godine u 17:30 sati na mezarju GRAHOVIŠTE-BARICE.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Samija, sin Nisad, kćerke Elvedina, Sedina i Nisada, zetovi Rifet, Nafiz i Georg, unučad Kemal, Ensar, Almedin, Eldin, Kay i Nala, braća Hasib, Šemso i Nusret, sestra Hata, snahe Dervija, Mejra i Fatima, bratići i bratične, sestrići i sestrične sa porodicama, te porodice: Duraković, Džafić, Kladanjčić, Alibegović, Knopf, Kulo, Mišut, Šegić, Hajdarbašić, Glasić, Dilberović, Abadžija, Vukas, Husić, Dervišević, Hodžić, Hamulić, Hećo, Busnov, Tabaković, Spahić, Kepeš, Saračević, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u 17:30 sati u džamiji Ugorsko.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više