Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
FIKRET (MEHMED) HASANOVIĆ
Preselio na Ahiret u nedjelju, 08.09.2019. godine u 73. godini.

Dženaza će se obaviti u PONEDJELJAK, 09.09.2019. godine u 17:00 sati na mezarju

ŠAHBEGOVIĆI-SOKOLAC.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Razija – Tima, sin Ernedin – Edo, kćerka Edisa, brat Ibrahim, sestra Sejda, zet Damir, sestrići Sulejman, Sead, Sadik i Sabahudin, bratić Sejo, bratične Hasna, Nevzeta i Samira, sestrične Fata, Nizajeta, Hidajeta, Fatima, Sabiha, Hasna, Zumra i Ramiza, amidžići Enver i Sarija sa porodicama, amidžična Derviša, svastika Ševala, šura Galib sa porodicom, badžo Abdulah sa djecom Denisom i Alisom, Murat sa porodicom, te porodice: Hasanović, Selimović, Trako, Balta, Osmanović, Tanković, Muratović, Hamza, Begović, Samouk, Šehić, Borovina, Kapo, Poračanin, Kukolj, Selimović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u 17:00 sati u kući rahmetlije u ulici Dejzina Bikića br. 17.


Prijevoz do mezarja i nazad obezbjeđen u 14:00 sati iz Semizovca, sa stajanjem Vogošća-Hotonj-Kobilja Glava-Bare (Merkator) i Vijećnica.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više