Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
HABIBA (ATIF) MARAVA rođ. BOROVAC
Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 03.06.2019. godine u 76. godini.

Dženaza će se obaviti u ČETVRTAK, 06.06.2019. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.


O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Senad i Sanin, brat Husein sa porodicom, snahe Esma, Jasminka, Sanja, Pašana, unuk Albin, bratići Amel, Elvis, Eldin, Kenan i Adin sa porodicama, sestrične sa porodicama, djeverovi Nazif i Hajrudin sa porodicama, zaove Fatima i Edvina sa porodicama, te porodice: Marava, Borovac, Nuhefendić, Garibović, Grcić, Halilović, Čulić, Čoko, Hajrić, Husović, Haznadar, Bilalović, Brajlović, Kolak, Alibegić, Čolić, Adilović, Mušanović, Holjan, Jelić, Hukara, Fako, te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više