Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
hadži DERVIŠA (MEHMED) KRAJINA rođ. VELIĆ
Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 12.08.2019. godine u 80. godini.

Dženaza će se klanjati u SRIJEDU, 14.08.2019. godine poslije podne namaza ispred Nove džamije u Hrasnici, a ukop će se obaviti poslije Ikindije namaza na mezarju LUKAVAC-BJELAŠNICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Bego, kćerke Fatima i Zineta, braća Ibrahim, Abdulah i Arif, snahe Amra, Zehra, Amila i Edina, zetovi Ramiz i Semir, unučad Zineta. Ernad, Enis, Dženan, Benjamin, Dalila, praunučad, zaova Derviša, djeverovi Mustafa i Hamdija sa porodicom, svak Ahmet, te porodice: Krajina, Velić, Berilo, Dupovac, Sačić, Holjan, Kadić, Hadžić, Uzbašić, Mulić, Fočo, Sušić, Babić, Kokor, Gadžo, Žilić, Hošić, Pintol, Durić, Milišić, Hodžić, Poljo, Nakaš, Zelić, Pilav, Elezović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Jasini će se proučiti istog dana poslije Akšam namaza u Novoj džamiji u Hrasnici.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

 

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više