Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka i nena
hadži SEHIJA (ALIJA ) DŽEMIĆ rođ. FEJZAGIĆ
Preselila na Ahiret u nedjelju, 12.01.2020. godine u 87. godini.

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 14.01.2020. godine poslije ikindije-namaza ispred Sarač Alijine džamije (Vrbanjuša), a ukop će se obaviti u 14:30 sati na mezarju VRBANJUŠA.


O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Midhat i Zijad, unučad Hena, Lamia i Harun, nevjesta Jasna, Smajo i Sabaheta Džemić sa porodicom, Mirsada Hrle sa porodicom, Omer i Hatidža Džemić sa porodicom, Ema Dedović sa porodicom, bratići Atif, Suad, Alija, Enes, Damir i Seid sa porodicama, bratična Nermina Viteškić, Izet Spahić, te porodice: Džemić, Fejzagić, Šurković, Merzić, Jugo, Čolakhodžić, Hrle, Trnka, Hadžić,  kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije.


Tevhid će se proučiti istog dana poslije ikindije-namaza u džamiji hadži Džafer Provare u ulici Himzarina.


RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više