Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
HAJRUDIN (ŠUĆRO) HASANBEGOVIĆ
Preselio na Ahiret u utorak, 28.07.2020. godine u 69. godini.

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 29.07.2020. godine u 17:30 sati na mezarju

 KRČ-GORA-SEMIZOVAC.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Kadira, kćerka Edina, zet Edin, unuk Harun, brat Safet i sestra Zumra sa porodicama, sestrići i sestrične, šure Ramiz, Mustafa, Hamdija sa porodicama, daidža Fehrat, dajdžići i dajdžična Osman, Senad i Hitka, strina Devla, amidžići Islam, Mirsad i Rasim, amidžična Emina, tetići i tatične, te porodice: Hasanbegović, Ćutura, Kučanin, Rašeta, Kurtović, Fehratović, Kladničanin, Sendo, Begić, Mahmutović, Bešlija, Halilović, Dumanjić, Barimac, Sužanj, Beganović, Mostić, Avadžija, Ploskić, Buljugić, Ahmiš, Mrkalić, Smajlović, Skenderagić, kao i ostala rodbina, komšije i prijatelji.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više