Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
HAMED (AHMET) DELIJA
Preselio na Ahiret u petak, 04.10.2019. godine u 95. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 05.10.2019. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO.


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Hamdo sa suprugom Vehbijom, kćerke Azemina i Devla, brat Himzo sa porodicom, sestra Šahida sa porodicom, unuci Alen, Sejo, Abid, Damir, Nihad, Mirsada sa porodicama, zetovi Aziz, Veli i Jusuf sa porodicama, Hamza i Alena sa porodicom,  te porodice: Delija, Ahmetagić, Halilović, Aljušević, Živalj, Durić, Šukalić, Halimić, Džozgić, Pecikoza, Velić, Ramić, Selimović, Cvrk, Mujkić, Tuzlak, Gasanova, Veliu, Bajrić, Hajrić, Čavčić, Jusufbegović, Mujčinović, Agić,  kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u 14:00 sati u kući žalosti u ulici Branislava Nušića br. 58.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

 

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više