Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
HANA (MUJO) HASANOVIĆ rođ. KANTARIJA
Preselila na Ahiret u nedjelju, 12.01.2020. godine u 83. godini.

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 14.01.2020. godine u 14:30 sati ispred džamije Svrake, a ukop će se obaviti na mezarju BOROVI – Svrake.


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Mustafa, kćerke Fatima i Begajeta, zetovi Nermin i Mirsad, snaha Raza, unuk Jasmin sa suprugom Senkom, unuke Jasmina, Mirzana, Azra, Sanela, Sajda i Nermina, jetrva Fata sa porodicom, sestre Fatuša, Hanifa, Hankija i Sedika sa porodicama, te porodice:  Hasanović, Kantarija, Busnov, Ivazović, Selimbašić, Kreso, Šakambet, Kućanin, Ahmetović, Mernica, Krekić, Avdić, Mehmedović, Delić, Jusupović, Lelo, Vrućak, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u kući merhume u 14:30 sati, ul. KRIVOGLAVCI III br. 17.


RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više