Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
HASIBA (ŠEĆAN) VRANJKOVINA rođ. ČOČIĆ
Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 29.06.2020. godine u 79. godini.

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 01.07.2020. godine poslije podne namaza (13:30 sati) na mezarju VELIKA DALJEGOŠTA – SREBRENICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

suprug Safet, sestre Hiba i Hava, sin Fahrudin, snaha Munira, kćerke Fahra, Senada i Hajra, zetovi Sejdalija i Jusuf, unuci Sedin, Edin, Emir, Kenan i Sifet, unuke Enisa, Belma, Jusmira, Hajrija i Munira, praunuci, bratići, bratične, sestrići i sestrične, te porodice: Vranjkovina, Čočić, Bajrić, Suljić, Hamzić, Salihović, Smajić, Tanković, Ljeskovica, Mehanović, Huseinović, Alić, Hodžić, Fifić, Malčinović, Ibišević, Haskić, Karić, Harbaš, Hukić, Bektić, Omerović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

 

Tevhid će se proučiti istoga dana poslije dženaze namaza u džamiji VELIKA DALJEGOŠTA.

   Prijevoz obzbijeđen ispred kuće žalosti ul. GRADA BOBOVCA 54, sa polaskom u 07:00 sati.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više