Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
HAŠIM (ADEM) ŠABANIĆ
Preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22.02.2021. godine u 78. godini.

 

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 24.02.2021. godine u 13:00 sati na mezarju OKRUGLO-ROGATICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Esad, kćerka Elmedina, brat Nezir, unučad Mirela i Ermina, praunučad Sajra i Ajnur, snahe Džemka i Munira, zetovi Rešad, Enver i Mirsad, bratične Sabina i Amina, bratić Mahir sa porodicom, dajdžići Adil i Rešad sa porodicom, dajdžične Hajra, Safija, Munira, Devla, Izeta, Enisa i Mersija sa porodicama, te porodice: Šabanić, Omerspahić, Palo, Ahmethodžić, Zasela, Heljić, Azizović, Hodžić, Jarović, Hrustemović, Batalović, Aganspahić, Džaferović, Aganović, Alajbegović, Dedić, Ćeskin, Mirvić, Durmišević, Mešanović, Osmanović, Mišić, Šišić, Barimac,  kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Prevoz do mezarja i nazad obezbijeđen sa Stupa u 10:30 sati, sa stajanjem kod Vijećnice.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

 

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više