Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
HILMO (HEMED) RAMIĆ
Preselio na Ahiret u četvrtak, 13.02.2020. godine u 82. godini.

Dženaza će se obaviti u PETAK, 14.02.2020. godine u 14:00 sati na mezarju STRMAC – Rogatica.


O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Mehmed – Mirso i Alsad, kćerke Halima i Alsada, unučad Aldin i Ilda, snaha Azemina, zetovi Ahmo i Nezim, te porodice: Ramić, Džebo, Zukić, Ćuhara, Begić, Jukić, Hodžić, Skelić, Čančar, Vatreš, Kahriman, Sir, Alispahić, Ajgner, Pašić, Žigić, Ušanović, Selak, Zolota, Hajdarević, Bukva, Jašarević, Ćurevac, Lutvić, Herceglija, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 14:00 sati, ul. POTUR ŠAHIDIJINA 31.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred OŠ „Umihana Čuvidina“ Boljakov Potok sa polaskom u 10:00 sati, sa stajanjem: Buća Potok, Pofalići i Vijećnica.


RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više