Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
IBRO (OSMAN) DŽIHAN
Preselio na Ahiret u ponedjeljak, 10.06.2019. godine u 61. godini.

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 12.06.2019. godine poslije Ikindije namaza u 17:00 sati na mezarju KRAMARI-TRNOVO.


O Ž A L O Š Ć E N I

braća Vejsil i Aziz, sestre Derviša i Fatima, snahe Ismeta i Hadžira, bratići Fuad i Hamza, sestrić Edhem, sestrična Aldijana, bratićne Amna i Lejla, dajdža Muharem, tetka Fatima, strina Hiba, amidžići, dajdžići i tetići sa porodicama, te porodice: Džihan, Čomor, Ajović, Pindžo, Berilo, Milišić, Hebibović, Sušić, Bandić, Krajišnik, Perković, Kafedžić, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.


Jasini će se proučiti istog dana poslije Akšam namaza u džamiji Šehitluci u Hrasnici.


Prijevoz do mezarja i nazad obezbjeđen sa polaskom ispred Doma kulture u Hrasnici u 15:15 sati, sa stajanjem u Sokolović Koloniji, na Terminalu Ilidža i Hadžićima.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više