Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
MEHMED (JUSO) KARIŠIK
Preselio na Ahiret u petak, 31.07.2020. godine u 88. godini.

Dženaza će se obaviti u subotu, 01.08.2020. godine poslije ikindije namaza u Strgačini, općina Rudo, a ukop će se obaviti na mjesnom mezarju BARE.


O Ž A L O Š Ć E N I

sinovi Džemal i Mirsad, kćerke Hedija, Mevlida, Ema, brat Edhem sa porodicom, zet Halid, snahe Zorica i Amra, unčad Sanela, Lejla, Minela, Jasmina, Midhat, Damir, Haris, Mirza, Lamia, Anesa i praunučad Lejla, Adnan, Berin, Mak, Lena, Ahmed i Ali, te porodice: Karišik, Mehanović, Svraka, Sadiković, Pohara, Rabić,Fejzić, Baticeli, Drkenda, Omeragić, Gadžo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
 

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više