Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni suprug, otac, djed, brat i svekar
MEHMEDALIJA (IBRO) RAPA
Preselio na Ahiret u nedjelju, 17.05.2020. godine u 85. godini.

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 19.05.2020. godine poslije ikindije namaza (17:00 sati) ispred Centralne džamije u HRASNICI, a ukop će se izvršiti na mezarju KOVAČI – HRASNICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Esma, sinovi Adnan i Imad, snahe Sanela i Alma, unučad Hanadi i Bakir, brat Esed, svastika Rusmira, badžo Muhamed Beder Eldin, bratić, bratične, sestrići i sestrične, te porodice: Rapa, Dautović, Sidaui, Hamza, Džebo, Dželilović, Fazlić, Grbo, Đurković, Odžečkić, Halilbašić, Omeranović, Vasiljević, Džafo, Balta, Hodžić, Musa, Smajić, Durić, Skopljak, Hrničić, Karavdić, Hadžkasim, Pintol, Kanlić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
 

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više