Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
MUFIK (AVDO) SMAJOVIĆ
Preselio na Ahiret u četvrtak, 07.11.2019. godine u 69. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 09.11.2019. godine u 13:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO

(Aleja Veterana).


O Ž A L O Š Ć E N I

kćerke Alma, Indira i Admira sa porodicama, sestre Mulija i Muniba, zet Ekrem, sestrične Rabina, Sabina i Alina sa porodicama, sestrići Muhamed i Kemal sa porodicama, dajdža Mušan sa porodicom, tetka Esma, tetak Halim, tetične Sultanija i Dina sa porodicama, tetići Sejo, Vedad i Edin sa porodicama, dajdžične Suvada i Vildana, dajdžići Kenan i Selim sa porodicama, te porodice: Smajović, Islambašić, Karović, Hadžić, Žilić, Rahimić, Karup, Busuladžić, Tanović, Elezović, Čankušić, Muhić, Spahović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u 13:00 sati u kući žalosti u ulici 12. Mart br .8 (Pejton-Ilidža).

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više