Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
MUHAREM (ŠAHIN) DEDIĆ
Preselio na Ahiret u srijedu, 08.01.2020. godine u 79. godini života.

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 15.01.2020. godine poslije ikindije-namaza (14:30 sati) ispred Centralne džamije u Hrasnici, a ukop će se obaviti na mezarju KOVAČI – HRASNICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Badema, sin Benjamin, kćerke Jasmina, Nadina i Denisa, unučad Armin, Eldin, Medina, Ajla, Adin i Lamia, zetovi Enes i Adnan, snaha Sedina, brat Jusuf, snahe Subhija i Nafia, svastika Alema i badžo Pašan sa porodicom, šura Ćamil sa porodicom, bratići Haris i Šahin i bratična Jasmina sa porodicama, te porodice: Dedić, Muzur, Delić, Balihodžić, Ahmetović, Bajramović, Bašić, Hadžić, Stambolić, Topalović, Ibrahimović, Mujanović, Brkić, Hodžić, Kadragić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u 14:30 sati u Centralnoj džamiji Hrasnica.


RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više