Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
MUHAREM (UZEIR) ĐOZO
Preselio na Ahiret u četvrtak, 13.02.2020. godine u 90. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 15.02.2020. godine u 13:00 sati na mezarju BARE-ORAHOVICE.


O Ž A L O Š Ć E N I

kćerka Kadira, sestre Hiba i Abida, unučad Enis, Mersad, Aldijana i Ajdin sa porodicama, snaha Sedija, zetovi Fuad i Hamza, bratići, bratične, sestrići, sestrične, te porodice: Đozo, Hadžić, Fazlić, Aganović, Ligata, Arnaut, Sipović, Mehanović, Alibašić, Prohić, Ahmetović, Alihodžić, Drakovac, Memišević, Suljagić, Delić, Ćatić, Duraković, Hadžiahmetović, Haseljić, Smailhodžić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 13:00 sati ul. Osmana Džikića 28.-Buća Potok.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred fabrike „Zrak“ sa polaskom u 11:00 sati i usputnim zaustavljanjima Otoka i Vijećnica.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

 

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više