Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
MUMIN (MUHAREM) BUREKOVIĆ
Preselio na Ahiret u nedjelju, 21.02.2021. godine u 42. godini.

 

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 23.02.2021. godine poslije ikindije namaza (15:15 sati) na mezarju BISTRIČKI PUT – RAKOVICA.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Mejra, sin Ajnur, kćerka Ajla, majka Fata, braća Midhat, Mirzet sa porodicom, Ramiz, Nasir sa porodicom, šura Amel sa porodicom, punica Sejda, punac Salem, svastike Sanela i Amela sa porodicama, dajdže, dajdžići, amidže, amidžići, tetke i tetići, te porodice: Bureković, Merdžanić, Nezir, Čelik, Ibrahimović, Klisura, Delić, Hodžić, kolege i prijatelji iz KJP Sarajevo Šume, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

 

 

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više