Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
MURAT (ALIJA) ZEKOVIĆ
Preselio na Ahiret u nedjelju, 12.01.2020. godine u 65. godini.

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 14.01.2020. godine u 13:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO (ALEJA V.)


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Munira, sin Mirnes, kćerka Mirha, braća Mujo i Hajro, snahe Elma, Munira, Hamida i Emina, unuci Amar i Husejn, zet Admir, bratići i bratične, tetka Rabija, dajdžinica Fehima, amidžići i amidžične, dajdžići, dajdžične, svastike Vezira i Kadira, badže Galib i Mustafa, te porodice: Zeković, Kapo, Prljača, Ražanica, Mujkić, Dautović, Hrelja, Kordić, Klapuh, Potogija, Džidić, Alić, Dervić, Deljković, Vlahovljak, Muratović, Halilović, Kapičija, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 13:00 sati, ul. ŠERIFA LOJE 34.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred fabrike ZRAK – Buća Potok sa polaskom u 12:00 sati, sa stajanjem: Otoka, Alipašino i Stup.


RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više