Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
NAZA (HASAN) ĆERIMOVIĆ rođ.  MUSLIĆ
Preselila na Ahiret u četvrtak, 31.10.2019. godine u 89. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 02.11.2019. godine u 13:00 sati na mezarju ŠUKOVAC-FOČA.


O Ž A L O Š Ć E N I

kćerke Hidajeta i Suvada, zetovi Ramiz i Hasan, unučad Adis, Džemila, Amil, Medina, Nermin, Emir i Enes, zetovi Dženan i Emir, snahe Ajla, Harisa i Rusmira, praunučad, amidžične sa porodicama, te porodice: Ćerimović, Muslić, Babović, Mandžo, Mujanović, Alić, Bećirević, Šteta, Letić, Ovčina, Hazirović, Boškailo, Hadžiavdić, Mehtić,  kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istog dana u 13:00 sati u kući žalosti u ulici Mekote br. 90. (Osijek-Ilidža).

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen u 10:00 sati ispred Muhadžerske džamije Osijek, sa stajanjem Terminal Ilidža i restoran „Esmeralda“.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više