Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
OSMAN (BEĆIR) KURTOVIĆ
Preselio na Ahiret u utorak, 03.09.2019. godine u 50. godini.

Dženaza će se obaviti u ČETVRTAK, 05.09.2019. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO (ALEJA V.)


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Razija, kćerke Harisa, Nerisa i Irma, zet Samir, unuk Haris, punica Sajma, šure Omer sa porodicom i Emir, amidža Ramiz, strine Bejda i Ramiza, daidža Halil  sa porodicom, dajnica Fata sa porodicom, tetke Begija, Sija, Džemila, Fatima sa porodicama, amidžići, amidžične, dajdžići, dajdžične, tetići, tetične, te porodice: Kurtović, Mulaosmanović, Gabela, Mušanović, Hajdarević, Klapuh, Latović, Belko, Trnka, Korjenić, Hergić, Serdarević, Sušić, Podrug, Mujezin, Vegara, Komar, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u kući rahmetlije u 14:00 sati, ul. REMZE AHMETOVIĆA 130.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen sa Aneksa (Samko-promet) sa polaskom u 13:00 sati, sa zaustavljanjem kod depoa trolejbusa.


RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više