Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
RAGIB (RAGIB) HASEČIĆ
Preselio na Ahiret u četvrtak, 15.08.2019. godine u 82. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 17.08.2019. godine poslije Podne namaza u 13:30 sati na mezarju

 UGORSKO-VOGOŠĆA.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Hajrija, kćerke Amela i Meliha, zet Izet, unuci Nedim i Kenan, dajdžići Munib, Sinan i Nijaz sa suprugom Senadom i djecom, dajdžična Emina Dević sa porodicom, rođaci Eldin i Adem, badžo Ismet, svastike Emina, Hedija i Halima, prija Habiba, te porodice: Hasečić, Hasanović, Bešlija, Sabljica, Hasagić, Žero, Beglerović, Delić, Piknjač, Avdić, Baručija, Džanko, Hadžić, Dervišević, Kahriman, Botić, Durak, Đuderija, Ahmetović, Softić, Ramović, Bavčić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u 13:30 sati u kući rahmetlije u ulici Safeta Krupića br. 6.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

 

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više