Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
RAMIZA (HASIB) SELIMOVIĆ rođ. BOGILOVIĆ
Preselila na Ahiret u ponedjeljak, 10.02.2020. godine u 80. godini.

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 12.02.2020. godine u 15:00 sati ispred Adil-begove džamije na Kobiljoj Glavi, a ukop će se obaviti na mezarju Orlić – K.Glava.


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Ismet – Ipe, kćerka Ismeta, braća Enes i Esad, sestra Hasida, zet Nesib, unučad Tarik, Melisa, Nejra i Emina, zetovi Dženan i Asmir, snahe Zemka i Fahra, praunučad Vedad i Ajnur, bratići Eldin, Hasib i Hasan, bratična Eldina, sestrići Munib i Muriz, sestrična Majda, jetrva Tidža, zaova Semka, Ervin Sućeska s porodicom, Suada i Izet Alić s porodicom, djeverična Ismeta, prija Ramiza Smajić, dajdžične Almasa i Mirsada, dajdžić Muhamed, te porodice: Selimović, Šošić, Bogilović, Torlak, Sućeska, Gušić, Ruhotina, Herdželaš, Džebo, Burdžević, Vatreš, Alić, Durmišević, Hadžihasanović, Ćesko, Hodžić, Čavčić, Mujanović, Kulovac, Žiga, Smajić, Halilović, Kulić, Jusić, Mulić, Sulejmanović, Hrustemović, Hasanhodžić, Karić, Tanković, Krluč, Šetić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.


Tevhid će se proučiti istog dana u 15:00 sati u Adil-begovoj džamiji na Kobiljoj Glavi.


RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više