Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
RAŠID-REŠID (SUNO) RAPA
Preselio na Ahiret u ponedjeljak, 27.07.2020. godine u 83. godini.

 

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 29.07.2020. godine u 17:00 sati na mezarju RAKOVA NOGA-ILIJAŠ.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Mejra, kćerke Emira i Muvedeta, braća Atif i Rasim, sestra Nedreta, zetovi Asim i Nedim, unuke Velida, Amina i Naida, snahe Fatima, Adana, Nevenka, Dijana, zet Hidajet, bratići, bratične i sestrići, te porodice: Rapa, Fazlić, Šabić, Balta, Poračanin, Tuno, Čajlaković, Selimović, Gljiva, Hodžić, Karavdić, Hadžiabdić, Karamuratović, Grbo, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

Prijevoz obezbijeđen sa stanice Sutjeska u 14:30 sati, sa stajanjem na stanicama Ciglane, Kobilja Glava, Hotonj, Ugorsko, Vogošća, Ilijaš, Semizovac (Kulo). Srednje, Čevljanovići, Gajevi, Vrutci.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više