Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
SAFET (HALIL) KOVAČEVIĆ
Preselio na Ahiret u subotu, 07.09.2019. godine u 75. godini.

Dženaza će se obaviti u PONEDJELJAK, 09.09.2019. godine u 17:00 sati na Šehidskom mezarju

 BUĆA POTOK (kod škole).


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Saim, kćerka Samira, snaha Nehada, zetovi Izudin i Alen, unuke Minela i Melisa, praunuka Enela i Ejla, braća Hamed i Huso, snahe Nura, Fatima i Raza, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, svastike sa porodicama, te porodice: Kovačević, Trgo, Džaferović, Oglečevac, Demir, Halilović, Jašarević, Dizdarević, Nuhanović, Karović, Karamustafić, Gazibara, Hrustemović, Smajlović, Prutina, Ćurdo, Ćulov, Šuman, Subašić, Pirić, Pecikoza, Radočaj, Dervišević, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Kuća žalosti: Hifzi Bjelevca 44/VI.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više