Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
ŠAHIN (HILMO) DELIĆ
Preselio na Ahiret u četvrtak, 04.07.2019. godine u 64. godini.

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 06.07.2019. godine u 14:00 sati na gradskom mezarju VLAKOVO

(Aleja Veterana).


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Vedran, snaha Anita, unučad Thara i Dani, braća Adem, Aziz, Omer i Adil, sestre Dika i Tija, bratić Haris, bratične Mirela, Indira, Amina i Lamija, sestrići Elfin i Mirsad, sestrične Elfina, Dževada i Amila, zetovi Esed i Sabit, snahe Mejra, Mehdija, Zakira i Fatima, amidžić Mujo sa porodicom, Dražen Galić, amidžići i amidične, tetići i tetične, dajdžići i dajdžične, te porodice: Delić, Mujezin, Ovčina, Podrug, Šorlija, Đuderija, Dedović, Brajković, Deurholt, Dževlan, Beganović, Muratspahić, Zagorac, Glušac, Budnjo, Omerspahić, Lepir, Borovina, Banda, Islam, kao i ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u 14:00 sati u Centralnoj džamiji u Sokolović Koloniji.


RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

 

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više